ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

GameCube Fusion prijenosni donosi Wii estetike, GBA dizajn Nintendo boxiest konzole (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/gamecube-fusion-portable-brings-wii-aesthetics-and-gba-design-to/:
GameCube Fusion prijenosni donosi Wii estetika i dizajn na GBA Nintendo konzola boxiest
Čini se kao da je vrijeme, ne tako davno, gdje smo vidjeli još jedan novi hand-crafted prijenosne konzole svaki tjedan , svaki manji i više impresivan nego one prije. Tih dana su, nažalost, otišao i, želite li kriviti kratke raspone pažnje današnjih mladih ili jednostavno zaključiti da je svima previše zauzet igrati Ljuta ptica, to je tužna činjenica. Modder sive boje je suprot trend, stvarajući ono što on naziva GameCube Fusion. To je ručno izgrađen prijenosni GameCube koji igra (nadamo se legalno stečena) naslova iz SD kartice preko oba Wiikey i Gecko, nudeći punu kontrolu na brodu plus vanjski kontroler luke, sve je zadržao cool laptop-sourced ventilator koji zvuči dovoljno snažan da napraviti stvar hover, F-Zero-stilu. To je daleko manje od 2009's NCube , ali izostavljanje baterije znači da neće biti putuju daleko. Za one koji žele znati više, svaki detalj bit će obznanjen u 12 minuta video ugrađen ispod - ako možete zadržati fokusiran toliko dugo.

Nastaviti čitanje GameCube Fusion prijenosni donosi Wii estetike, GBA dizajn Nintendo boxiest konzole (video)

GameCube Fusion prijenosni donosi Wii estetike, GBA dizajn Nintendo boxiest konzole (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 09:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mod Retro | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar