ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

'Čudesna' Aeros cepelin postavljen letjeti do 2013, zahvaljujući DOD financiranja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/miraculous-aeros-airship-set-to-fly-by-2013-thanks-to-dod-fun/:
Jeste li nostalgiju za vremenom kada je riječ "cepelin" za ležerno stajao interkontinentalnih putovanja za bogate i slavne, nego bas-heavy prijenosni zvuk i MotoBlur telefone ? Uzmi srce, kao što je ukrajinski poduzetnik Igor Pasternak tvrdi da je riješio "problem uzgona" koji je dugo ograničen korisnost zračni brodovi. Problem je u tome spaljivanjem goriva ili pada teret posvjetljuje brod, koji onda treba da oduška skupe helija da se vrate u zemlju, bez način za kontrolu uzgona, polijetanja i slijetanja postati komplicirano do točke beskorisnosti. Pasternak tvrdi da je riješio ovaj priljepljivanje točka za sažimanje skupi plin, time se čuva za kasniju uporabu. Ministarstvo obrane (koja voli svoje warblimps ) ima ugovorenih svoju tvrtku, Aeros, osigurati radne demonstracije po 2012-13. Nazvan Pelican, to će samo letjeti bez tereta, na prvi - ali ako pokaže tehnologije izvedivo, samo smo mogli vidjeti novu eru za zračni brodovi.

'Čudesna' Aeros cepelin postavljen letjeti do 2013, zahvaljujući DOD financiranje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 05:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Registracija | izvor Aviation Week | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar