ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Zabrinuti podataka kape? Evo kako provjeriti korištenju

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jqsKLnDNFks/worried-about-data-caps-a-visual-tour-of-bandwidth-use-monitors.ars:

Bandwidth kape su svi bijes ovih dana, u Sjevernoj Americi i diljem svijeta . Mi govorimo o zloglasnog stropove o tome koliko širokopojasne podatke možete koristiti prije nego što vaš ISP počne punjenje extra, ili usporavaju vezu, ili oblikovanje prometa korištenje (npr., blokira pristup određenim aplikacijama).

AT & T je potpuno nova kape počela je 2. svibnja: 150GB mjesečno za DSL i 250 za UVerse. AT & T kupci će dobiti 10 $ naplatiti ako oni prelaze liniju, s tim ding ponavlja za svaki 50 GB nakon toga. Comcast postaviti 250GB kapu u 2008. Kanadski ISP-ovi su ih imali za neko vrijeme, previše.

Ars čitatelji ponekad pisati u nas pitaju kako oni mogu pratiti svoje propusnost koristiti kako bi izbjegli dodatne troškove. Ovdje su neki linkovi i slike iz glavne ISP-ovi, koji su široko predstavnik alata koristi većina internetskih usluga.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar