ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

PQI USB 3.0 flash drive je na svijetu najmanji, najlakši za izgubiti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/pqi-usb-3-0-flash-drive-is-worlds-smallest-easiest-to-misplace/:
Skladište u oblak je ograničena žalbu prethodne generacije bljesak Pogoni, ali dok možemo grede 32GB video isječke na cijelom webu u manje od minutu, a uvijek postoji mjesta za USB 3.0 "disk putovanja" na našim privjeske za ključeve. Pogotovo kad je manji od ključa. PQI U819V mjere samo 3.15cm dug, ali brodovi s privjesku i priložene kapu, tako barem pribor će biti u blizini kad se dobiva zagubili u vaš radni stol ladici. Mi još uvijek čekamo na cijene i dostupnost informacija, ali znamo da je kapacitet pohrane varira od 4GB do 32GB, a pogon je unatrag kompatibilan sa USB 2.0 porta. PQI kaže voziti kapa također služi kao ukras mobitel, ali ako vam je potrebna kvadrat srebro USB kapa do dotjerati svoj mobitel, vi svibanj želite preusmjeriti neke gotovinu iz Vašeg fonda bljesak voziti za nadogradnju stanica.

Nastaviti čitanje PQI USB 3.0 flash drive je na svijetu najmanji, najlakši za izgubiti

PQI USB 3.0 flash drive je na svijetu najmanji, najlakši za izgubiti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 10:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor PQI | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar