ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

ComScore Izvještaj nalazi širenje Android vodstvo u SAD-u smartphone tržištu, uglavnom na RIM-trošak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/comscore-report-finds-widening-android-lead-in-us-smartphone-mar/:
Postotak pomak u grafikon iznad govori većina priča ovdje. Prema comScore u najnovijem izvješću, Android je udio u smartphone tržištu SAD-a povećan impresivnih šest posto u tri mjeseca završava u ožujku na zemljište na 34,7 posto, a RIM je najveći hit kao rezultat toga, kliženje 4,5 ukazuje na udio 27,1 posto. To je još uvijek dovoljno da ga zadrži ispred Apple, međutim, koje je održalo svoju uz blagi dobitak na 25,5 posto. Oba Microsoft i Palm / HP skliznuo ispod svake posto sletjeti u dalekoj četvrtom i petom mjestu, respektivno. Kao i za mobilnu OEM, stvari je ostao gotovo identičan tijekom tri mjeseca, sa Samsung, LG, Motorola i zauzimaju prva tri mjesta, a samo jabuka vidio bilo značajne dobitke zahvaljujući Verizon iPhone lansirati - iako to još uvijek nije bilo dovoljno da ga gurnuti gore RIM za četvrto mjesto. Hit up izvor link ispod za sve brojeve.

ComScore Izvještaj nalazi širenje Android vodstvo u SAD-u smartphone tržištu, uglavnom na RIM-trošak prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 18:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AFP | izvor ComScore | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar