ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Planex kapacitivni stylus ruga Steve Jobs, sve do banke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
U prošlosti, naši obuhvat Planex uvelike je degradirani na uređajima za pohranu i bežičnih pristupnih točaka, ali sada tvrtka je ušla jedna od najuzbudljivijih tvrtke svih: razbijanje siromašnih Steve Jobs srce . To je pravo, tvrtka je meddled s prirodnim poretkom svemira po objavljivanju novog smartphone styli. Oni dolaze u dvije boje - crna i bijela, naravno - i dvije dužine: 4,2 ili 1,6-inča, s mekim gumenim savjete mjerenje 8mm i 9mm, respektivno. Olovke će se izvoditi vam ¥ 1200 ($ 15) ili 1000 ¥ ($ 12), koji je više ili manje u rangu s trenutnom predložene cijene Pogo skeč igle - dobro, to plus airfare u Japan da se odabrati jedan od tih stvari . Ali hej, to je još uvijek pobjeđuje komadina deli meso , zar ne?

Nastaviti čitanje Planex kapacitivni stylus ruga Steve Jobs, sve do banke

Planex kapacitivni stylus ruga Steve Jobs, sve do banke prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 15:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor Planex komunikacije | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar