utorak, 18. siječnja 2011.

Plastic Logic primi masivne 700 milijuna dolara ruskih investicija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/plastic-logic-receives-massive-700-million-russian-investment/:
Tko može zaboraviti Plastic Logic Que proReader - udžbenik studije o parni gadget. Započnite s nevjerojatnim (ali istinit) tvrde da su razvili plastične poluvodiča da bi se mogla koristiti kako bi proizvoditi fleksibilno e-čitač prikazuje . Zatim slijedite gore proboj sa svim važnim potrošača zafrkavati : iznenađujuće (za vrijeme) 8,5 x 11-inčni e-čitač s gestom-temeljen korisničko sučelje koje će lansirati u prvoj polovici 2009. Nažalost, nikada nije isporučen Que te je na kraju otkazan , dijelom zbog pouzdanost i pitanja vezana uz proizvodnju tih ranih Que prikazuje, a dijelom zbog pokretanja prilično razoran Apple Tablet ste možda čitali o. Brzo naprijed do danas, a mi smo dobili u državnom vlasništvu ruskog korporacija nanotehnologije ( Rusnano ) najavljuje 700 milijuna dolara ulaganja u US-based Plastic Logic Inc Zašto? Jeste li slušati? Plastika. Evo kako to "bez presedana" ulaganja opisao je Georgy Kolpachev, Rusnano je izvršni direktor:
"Fleksibilna elektronički plastični zasloni će osigurati još jedan veliki korak u tome kako ljudi obrađuju informacije. Ulazak u ovaj novi razoran segment u fazi svog osnutka daje Rusije priliku osvojiti vodeću poziciju na svjetskom tržištu u budućnosti elektronike."
Investicija će se koristiti za isplatiti Plastični Logika je dug, uključujući 50 milijuna dolara kredita tvrtka je nakon približavanja financijskog kolapsa. Ostatak će biti korišten za drugi plastične elektronike tvornici u Rusiji (sestra biljka Dresden Njemačka), koje se očekuje da će početi s proizvodnjom u 2013 ili 2014.

Plastic Logic primi masivne 700 milijuna dolara ruskih investicija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 04:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar