utorak, 18. siječnja 2011.

Verizon službeno ubija off New Svaki program Dvije nadogradnje popusta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Tu je već dovoljno dokaza tijekom posljednjih nekoliko tjedana nazvati ovu zaključavanje, ali neka je samo ići naprijed i zatvoriti petlja na ovom jednom: Verizon's službeni popis često postavljanih pitanja je ažuriran kako bi naznačiti da je njegov novi svake dvije nadogradnje popust program tost. Ukratko, to znači da nove linije Verizon usluga neće biti podobni za opremu popust - koji se koristi za trčanje između $ 30 i $ 100 - nakon dvije godine ugovor je gore, a ljudi koji su trenutno upisani u NE2 -prihvatljivi plan samo da će moći iskoristiti popust još jednom prije nego se uzimaju iz nje. Potez vrsta dovetails s Verizon's odluku nekoliko mjeseci nazad da naletjeti smartphone ETF na jecaj-inducing 350 dolara, a čini se da je dio veće industrije trend izrade telefoni wincingly skupo zamijeniti. Ne ispadne da Droid X , ljudi!

Verizon službeno ubija off novi svake dvije nadogradnje popust program prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 14:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar