utorak, 18. siječnja 2011.

Imenovati svoje omiljene gadgete u 2010 Engadget nagrade!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/nominate-your-favorite-gadgets-in-the-2010-engadget-awards/:
Dobro došli na 2010 Engadget nagrade !

Za vašu glasovanje (i imenovanje) zadovoljstvo, predstavljamo sedmi godišnji Engadget nagrade! U prostor je jednostavan: 2010 svibanj imati iščašenje kroz prste, ali sve uspomene naprava-prošlosti su još uvijek s nama (neki u povoljnijem svjetlu od drugih). Ovdje je vaša šansa da zvuk off na ono što ste voljeli u 2010, i recite nam što si psyched o za 2011.

Ove godine smo dobili 24 kategorije gore za iznenadan zahvat, s ukupno 48 nagrada biti odlučeno. Svi finalisti za Engadget nagrade su čitatelj-nominiran, i urednici Engadget onda će izabrati najbolje od tih nominacija (obično negdje između 4-6 uređaja ili tehnologije) kao finalista.

Postoje dvije nagrade po kategorijama, Reader's Choice (glasovalo od vas!), A Editors 'Choice (odabran od nas). Glasovanje će se održati u nekoliko tjedana nakon što su nominirani odabrao, a pobjednici će biti objavljeni ubrzo nakon toga.

Možete pronaći sve potrebne informacije i nominirani na odredišne stranice smo izgradili ovu godinu koji bi trebao olakšati da dobijete sve vaše odabire u (i glasuju nakon što smo odabrali finalista). Samo kliknite ovdje .

Moraš do 11:59 ET utorak 1 veljača, 2011 da biste dobili vaše unose u. Sada, idite imenovati, ili koristiti zgodan popis nakon pauze!

Nastaviti čitanje Imenovati svoje omiljene gadgete u 2010 Engadget nagrade!

Imenovati svoje omiljene gadgete u 2010 Engadget nagrade! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 15:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar