utorak, 18. siječnja 2011.

Sony Ericsson tuži za Clearwire kršenju zaštitnih znakova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/sony-ericsson-sues-clearwire-for-trademark-infringement/:
Brzo, mogu vam reći ove dvije kovitlaju kugle apart? To je Sony Ericsson logo na lijevoj strani, i Clearwire-a na desno - i SE misli oni su zbunjujuće slično dovoljno podnijeli tužbu saveznom zaštitni znak u Virginiji. Situacija je prilično osnovnih: Sony Ericsson drži zaštitni znak registracije na različitim iteracija svoju sferu logotipa, a tvrtka misli Clearwire je zbunjujuće mobilnom tržištu sa svojim verziji - i to definitivno ne želi Clearwire za pečat logo na telefon, koja je na kraju Clearwire planira učiniti , problemi sa novcem ili ne. SE-a zatražila je od suda da zabrani Clearwire od korištenja logotip i za domaćina monetarne štete, što se čini kao veliki rizik za tvrtku koja je vlasništvo tijek novca problema za početak - ćemo vidjeti što se događa.

[Hvala, Alex]

Sony Ericsson tuži za Clearwire kršenju zaštitnih znakova prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 18:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sjeverozapad Inovacije | izvor Sony Ericsson prigovor (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar