utorak, 18. siječnja 2011.

Ekskluzivno: HP / Palm webOS-a tablete - slike, planovi, i još mnogo toga

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

Oh, hello. Pouzdanih tipster upravo poslao na tim unutrašnjim čini HP / Palm je "Topaz" webOS tableta , što je jedan od dvije tablete trenutno razvija u Sunnyvale. That's right, dvije tablete: 9-inčni Topaz i 7-inčni model codnamed Opal - sastav koji se uklapa lijepo u Palm je "nešto veliko, nešto malo, nešto izvan", tagline za svoj nadolazeći 9. veljače događaja . Gledajući uzvratiti, mi smo gledajući bez gumb dizajn bismo ranije čuli (mi smo uz pretpostavku da je gesta području rotira zaslon), front-suočava kamera, micro USB priključak na dnu, i što Čini se da Vizio tablet-style tri zvučnika aranžman za stereo audio u obje krajolika i portreta modovi - da je dva zvučnika s lijeve strane, a treći na desnoj strani. (To je samo jedan pogodak, ipak.)

Mi smo rekli da jedinica počet će doći na Palm sjedištu u lipnju što su proizvodnja rampe za lansiranje kasnije ove godine - vremenskoj podupirač gore mimo interni marketing slajd koji smo primili navodi WiFi-samo AT & T 3G, i Verizon LTE verzija od Opal dolasku u rujnu 2011, i na AT & T LTE u srpnju 2012. Slajd pokazuje i Opal će imati određenu e-čitanje fokus, što ima smisla za 7-inčni uređaj, a tu je spomenuti "premium audio", koja lijepo učvršćuje naš govornik hipotezu. Nažalost, mi nemamo bilo riječi o naočale ili cijene još, ali te stvari bolje je biti pakiranje neke ozbiljne topline za jeftini Palm ako stvarno planira pričekati do rujna kako bi ih lansirati - oni će biti idući head-to- glava s Xoom , playbook , a vjerojatno ipad 2 . Mi smo još uvijek kopanje za više, tako da pripazi se - stvari su idući poludi vodi do 9. veljače .

Ekskluzivno: HP / Palm webOS-a tablete - slike, planovi, i još mnogo toga prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 13:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar