utorak, 18. siječnja 2011.

Lenovo Kineski eBox konzola pati kašnjenje, evo kako se njezina kamera-based igre mogu igrati (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovos-chinese-ebox-console-suffers-delay-heres-how-its-came/:
Mi smo gotovo zaboravili Lenova Eedoo spinoff i njegov Kina-vezan za video igre konzole , viđenje kao kako ona nije zadovoljila planirana studenog 2010 otkriće, ali je IDG News da je prijedlog-sensing eBox nije pala Lenova uma - to je samo bio guraju dalje u 2011. Koliko daleko? Ako smo bili na pogodak, mi bismo reći Q2 2011, i video iznad navodi zašto. Naizgled slučajno, samo mi je poslao ovu snimke igra zove Flyimal, izgrađena na jedinstvu Engine suradnje između 3D tvrtka Mixamo imovine i 3D gesta priznanje tvrtki Omek Interactive, i - dobiti ovaj - trčanje na "prvi [ konzola] da se od strane Kineza za kinesko tržište i zbog za pokretanje po Q2 ove godine. " Mi ne možemo sjetiti mnogo igru sustavi koji odgovaraju da opis, da budem iskren. Tu nije puno za pogledati ovdje, ali mi zamisliti PrimeSense i natjecatelji će biti uvida video uskoro, uz napomenu da stroj hvata točno 14 bodova na korisničkom tijelo za priznavanje algoritama gesta ... i izvjedljiv ako ima 'treću dimenziju na bilo koji pokret. Pročitajte Jedinstvo, Mixamo i Omek izjavu nakon pauze.

Nastaviti čitanje Lenovo Kineski eBox konzola pati kašnjenje, evo kako se njezina kamera-based igre mogu igrati (video)

Lenovo Kineski eBox konzola pati kašnjenje, evo kako se njezina kamera-based igre mogu igrati (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 13:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IDG News (PC World) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar