utorak, 18. siječnja 2011.

Bijeli iPhone 4 navodno pretvara u Best Buy-a inventara sustav lansiranja 27. veljače?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
To je bio dugo vremena dolaze, ali to je počevši to izgledati kao što samo može biti počinju da možda, možda i line up za bijeli iPhone 4. Vidjeli smo neke inventara metak iz Njemačke Vodafone nas jučer, i sada Mac Glasine je okrenut gore pucao vlastitu koji, čini se pokazuju kako 16GB i 32GB verzije telefona u Best Buy-a inventara sustav u SAD-u. Štoviše, ove popise također pokazuju specifični dionica datum 27. veljače i, za ono što vrijedi, model brojevi odgovaraju onima koji prvi pojavio u Best Buy-a sustava kada je prvotno uzimanje pre-naloga za teško-to- Proizvodnja telefon. Naravno, još uvijek neće u potpunosti biti zadovoljan dok smo početi dobivati neki stvarni kutija s bijelim iPhone u njima, ali ovdje je u nadi da nećemo morati čekati predugo traje da se to dogodi - Apple još uvijek nije potisnuo da " proljeće 2011 "datum, nakon svega.

[Hvala, Mika]

Bijeli iPhone 4 navodno pretvara u Best Buy-a inventara sustav lansiranja 27. veljače? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 16:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mac glasine | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar