utorak, 18. siječnja 2011.

Sonos pripovijeda svoje uspjehe, jela na buduće planove, ali ne i Android podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/sonos-recounts-its-successes-dishes-on-future-plans-but-not-and/:
Sonos pripovijeda svoje uspjehe, jela na buduće planove, ali ne i Android podršku
Usred sudbina i tama gospodarskog ... što god to je da smo zaglavili u trenutku, to je lijepo gledati na uspjeh priče. Sonos je takva priča i GigaOm je uzeo vremena da profil laktaš, koji je započeo u 2002 i je otišao na proizvesti niz high-end dokovima , umreženih audio player, i IOS kontroler app da je veza sve zajedno. Nažalost, korisnici ne-Apple uređaje su izostavljena u hladnom i, dok Sonos VP prodaje Tom Cullen ne bi rekao kada druge verzije dolaze, on je barem reći: "Možemo vidjeti pregršt drugih potencijalnih platforme, i mi želimo da biste vidjeli koja je najveća koncentracija ljubitelja glazbe. " Mi reći zašto odabrati jedan? Obilje ljubitelje glazbe postoje na svim platformama.

Premještanje natrag na hardver, Cullen pokazala da osobe glazba uglavnom kreće s njima ovih dana, i na taj način tvrtka je u potrazi za kretanje u auto i osobnih audio područjima, što znači da smo mogli vidjeti neke Sonos-branded slušalice i glavu jedinica u ne previše dalekoj budućnosti. To bi moglo biti osim što je izgledalo da se potencijalni potez u odgovarajuće kućnog kina. To su prostori gužve u odnosu na svijet bežične audio da je tvrtka trenutno igra, ali je još kvaliteta opcija svakako nije loša stvar.

Sonos pripovijeda svoje uspjehe, jela na buduće planove, ali ne i Android podršku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 10:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor GigaOm | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar