utorak, 18. siječnja 2011.

Sprint povećanje 3G podaci plan cijene za $ 10/mo, nazivajući ga 'premium podataka'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/sprint-increasing-new-3g-data-plan-contract-pricing-by-10-call/:
Oh, Sprint, ti tajni đavao. Narod je treći najveći prijevoznik upravo objavila da je mijenjanje pravca na dodatni mjesečni $ 10 "Premium podataka" zadužen za svoje 3G Sve podatke planova - na snazi, punjenje 3G telefon vlasnici istu ukupnu cijenu koja Evo i Epic vlasnici platiti sada za 4G usluge . To je posebno čudno, jer Sprint skrivenih rast cijena u press release pod nazivom "pametne telefone Drive bežični prijenos podataka eksplozije" koji u početku se čini da o tome biti povećana uporaba podataka prije prebacivanja iznenada u obranu dodatne naplate i potshots na kata podataka planovi - mi znam da nitko ne želi govoriti povećanja cijena, ali neka je imaju neke snalažljivost, dečki. Postojeći 3G Sve nositelja plan neće vidjeti njihove stope ići gore dok ne "nadograditi ili aktivirati drugi smartphone", koji se ne čini velik za obitelj planova, ali ćemo dobiti neke pojašnjenje o tome i pustiti te znati. Bilo kako bilo, mi bismo reći branje gore non-4G Sprint telefon pravedan je dobio pravi blesav. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sprint povećanje 3G podaci plan cijene za $ 10/mo, nazivajući ga 'premium podataka'

Sprint povećanje 3G podaci plan cijene za $ 10/mo, nazivajući ga 'premium podataka' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 09:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar