utorak, 18. siječnja 2011.

Florida županijskog povjerenstva kaže MagicJack preskočila na 911 pristojbe

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack našla u više od nekoliko spornih sukoba prije, i to izgleda kao da je sada pao u drugi s Kanawha Županijskog povjerenstva na Floridi, gdje je njegova nadređena tvrtka YMAX komunikacije temelji. To je navodeći da MagicJack nije uspio prikupiti 911 pristojbe i zauzvrat isplatiti sredstva županije, koja se oslanja na naknade za financiranje svojih 911 hitne centar - ili, kako Kanawha županije predsjednik Komisije Kent zakeralo succintly stavlja ga, "nema ništa ' magija 'o Magic Jack. " Za to je dio, MagicJack inzistira da to nije "glas-over-Internet" usluga i stoga nije dužan platiti 911 pristojbe, a ona se dalje dodaje da to nije ni u mogućnosti naplatiti naknada s obzirom na način njegov proizvod prodaje. Mi pravedan morati čekati i vidjeti koliko dobro taj argument drži do kada MagicJack lica države javnih službi Komisije na 1. ožujka - koja, slučajno, već je negirao MagicJack zahtjev odbaciti slučaj.

Florida županijskog povjerenstva kaže MagicJack preskočila na 911 pristojbe prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Čarlston glasnik | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar