utorak, 18. siječnja 2011.

ipad 2 slučaja površinu, ponovo zapaliti vatru utor za SD karticu i dodati prstohvat otajstvo gornji dio izrez

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/ipad-2-cases-surface-rekindle-sd-card-slot-fire-and-add-a-pinch/:
Tu je obično toliko zabavno da bi imali prije lansiranja proizvoda Apple kao što je poslije, i ovaj nadolazeći ipad 2 uređaj je nije iznimka . Najnoviji naklapanja je podlegao dolazi ljubaznošću nekim slučajevima koji su ošišan u Kini - AppleInsider i MIK Gadget su samostalno naći ipad 2 školjke koje imaju gotovo identične cutouts - iz čega proizlazi navoda koji upućuju na stražnji-okrenut kameri, utor za SD karticu, a možda čak i posude Mini DisplayPort. Vlastiti izvori su potvrdili prva dva, no potonji, minijaturne video izlaz već sadržanu u MacBook, je novi razvoj i manje sigurnosti. Onda opet, gleda na veličinu rupa ostavlja nekoliko alternativnih opcija (i USB utor je vrlo malo vjerojatno), tako da smo spremni da vjeruju da je Mini DisplayPort će biti uključivanje Apple čini zbog nudi izbor - čak ako ga voli vas da pošaljete svoje video potoci preko Nesmetano svirati veze.

Nastaviti čitanje ipad 2 slučaja površinu, ponovo zapaliti vatru SD slot kartica i dodati prstohvat otajstvo gornji dio izrez

ipad 2 slučaja površinu, ponovo zapaliti vatru SD slot kartica i dodati prstohvat otajstvo gornji dio izrez prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 02:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AppleInsider , MIC gadget | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar