utorak, 18. siječnja 2011.

Lenovo postavljanje stručnjaka jedinica za tablete i smartphones

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovo-setting-up-a-specialist-unit-for-tablets-and-smartphones/:
Koliko daleko smo došli. To je bio samo par godina prije da će Lenovo je zatvaranje posao prodati svoj mobilni telefon posao, ali brzo ponovno stjecanje krajem 2009 i neke novije teških flert s obliku tableta faktor su doveli do stvaranja cijele nove jedinice u hijerarhiji tvrtke, jedan posvećen razvoju smartphone, tablete, TV, internet i ostale uređaje spojene. Na čelu Liu lipnja i rad iz Pekinga, ovo odjeljenje dizajneri i inženjeri će se fokusirati na iskorištavanje "veliki potencijal rasta u mobilnom internetu." Cloud computing će biti glavna značajka Lenovo planira se kreće prema naprijed, što stavlja svoje ciljeve za budućnost pravo u skladu s pravedan o svi ostali's . Ipak, to je dobro da se vidi jedan od velikih igrača računalne diversifikaciju portfelja s guštom.

Lenovo postavljanje stručnjaka jedinica za tablete i smartphone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 08:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AFP (PhysOrg) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar