utorak, 18. siječnja 2011.

99 $ koncept NoteSlate tableta ne elektronski tinte u boji, ali samo jedan po jedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/99-concept-noteslate-tablet-does-electronic-ink-in-color-but-o/:
99 $ koncept NoteSlate tableta ne elektronski tinte u boji, ali samo jedan po jedan
E-čitatelji mogli koristiti malo boje u svoj život - i uzimajući malo jeftinije ne bi ni povrijediti. NoteSlate ima boje, ali ne i sigurno ne sve boje. To je opipljiv škriljevac s 13-inčnim, 750 x 1080 zaslon koji je rekao da se "eInk" - koji svibanj ili svibanj ne znači " E Ink ", tvrtka iza prikazuje se koriste u zapaliti , Sony Reader , i drugi . Kada ga je producirao, navodno do lipnja, moći ćete odabrati iz tradicionalne bijelu pozadinu i crna ispred ili ići s crnom pozadinom s bijelim. Ostale boje, uključujući zelenu, plavu, crvenu ili teksta, odnosno "4 boje izdanje" da se sve njih odjednom, dospijevaju negdje niz cestu. Ploča radi sa touch, kemijska olovka ulaz, ponudit će 180 sati trajanja baterije, te će se potpuno open-source, s početnih softvera izdanje podržava jednostavan crtež, skladištenje bilješke, i MP3 reprodukcije. Verzija 1,5 će dodati i tekst gledanje PDF, a verzija 2.0 će grmjeti OCR prepoznavanje rukopisa. Najbolja vijest? To je rekao da se samo 99 dolara, iako sigurno multi-color izdanje će koštati više. Upravo sada postoji samo kao žbuke ali, samo puštanje mjeseci daleko i izrazito atraktivna cijena točka, mi smo zaintrigiralo. Skeptičan, ali intrigued.

Galerija: NoteSlate

99 $ koncept NoteSlate tableta ne elektronski tinte u boji, ali samo jedan po jedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 10:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Zive računala | izvor NoteSlate | Pošalji ovaj | Komentari

2 komentara: