utorak, 18. siječnja 2011.

Kongregate Arcade hitova Android, GameStop guranje besplatne flash igre ravno na vaš smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/kongregate-arcade-hits-android-gamestop-shoving-free-flash-game/:
Kongregate Arcade hitova Android, GameStop guranje besplatne flash igre ravno na vaš smartphone GameStop može misliti da ljudi još uvijek vole kutije , ali to nije zaustavljanje tvrtka iz ronjenja u digitalnu distribuciju carstvo. To je kupio up flash nabavljač Kongregate igra prošlog ljeta i sada da anty stjecanje samo pao veliki jaje na Android s lansiranjem Kongregate Arcade. To je u osnovi zasebna mobilni App Store iz Android Market , ali uz nekoliko važnih razlika. Najveći je da se ove igre, numeriranje preko 300, sve su besplatne i svi Flash-based. To je rekao da "riješiti problem igra otkriće" iskakanje iz tržišta, ali sigurno neće učiniti mnogo u rješavanju problema prihoda za devs rad na premiju mobilne igre. Naravno da se sve igre i dalje ćete morati pronaći ovu aplikaciju, ali da je tu. Upravo sada. Provjerili smo.

Nastaviti čitanje Kongregate Arcade hitova Android, GameStop guranje besplatne flash igre ravno na vaš smartphone

Kongregate Arcade hitova Android, GameStop guranje besplatne flash igre ravno na vaš smartphone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 11:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , eMoney | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar