ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Pogled na BPG Motors iznenađujuće, pretvarajući, self-balansiranje Uno (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/a-look-at-bpg-motors-amazing-transforming-self-balancing-uno/:
Pogled na BPG Motors iznenađujuće, pretvarajući, self-balansiranje Uno (video)
Jedna stvar koju smo učenje na CES je da je budućnost prijevoza je, očito, prilično čudno gleda. HR-V ili YikeBike nije čudno dovoljno? Provjerite Uno iz BPG Motors, tricikl koja se pretvara u self-balansiranje na dva točka ... stvar. To je dobio kotača od zadnji put smo ga vidjeli , prednju vilicu, koji se savija u između stražnje kotače, a cijela stvar počinje balansiranje kada morate proći kroz neke uske prostore i onda, kada je vrijeme da ide brže (do oko 30 ili 35mph) da kotač vrti se, cijela stvar smanjuje, a daleko to ide. Nažalost, nije bilo dozvoljeno da stožer stvar na show, ali imamo video transformacije nakon raspada uz malo hoda okolo-u stvar. Vjerujte nam: vi ćete želite gledati ih obje.

Galerija: BPG Motors Uno

Nastaviti čitanje pogled na BPG Motors iznenađujuće, pretvarajući, self-balansiranje Uno (video)

Pogled na BPG Motors iznenađujuće, pretvarajući, self-balansiranje Uno (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 11:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar