ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Pioneer prototip laser-based heads-up zaslon s Android hands-on (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/pioneer-prototype-laser-based-heads-up-display-with-android-hand/:
Pioneer prototip laser-based heads-up zaslon s Android hands-on
Gledajući dolje na mjerila? Službeno passe. Provjerite Pioneer je viziju budućnosti, prototip koji koristi ugrađeni laserski projektor ( Microvision , kao što su bili). Oni su pokazali da je malo ranije u Japanu , ali ovo je prvi put smo ga vidjeli u SAD-u, a dobili smo priliku da ga iskušaju. Upravo sada to je samo trčanje statički demo, ali ideja je da virtualni vratar (zastupao naše najdraže maskota pops gore da vam dati informacije, te se također mogao dobiti streaming video iz prometne kamere, a sve bez tebe vlasništvo to pogledati dolje. informacija je trebao doći preko smartphone, saznali smo kasnije Android u to, iako su stvari malo nejasna. puštanje datum je malo nejasan previše, negdje u 2012, iako si mi rekao tvrtka radi s auto tvrtke . No, možemo dobiti tako da sljedeće godine? Mi ćemo vidjeti.

Nastaviti čitanje Pioneer prototip laser-based heads-up zaslon s Android hands-on (video)

Pioneer prototip laser-based heads-up zaslon s Android hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 23:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar