ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Microsoft istražuje lutajući Windows 7 Telefon korištenja podataka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/microsoft-investigating-errant-windows-phone-7-data-use/:
Zabrinuti za svoje Windows 7 Telefon slušalicu chomping dolje megabajta podataka 3G kada bi trebao biti u snu ili korištenjem WiFi umjesto toga? Microsoft čuje vaš telegraphed strahove, te je obećao da će slijediti takve sumnje o "fantomskom podataka" odmah. Iako Redmond neće potvrditi da li je operativni sustav je čudno ponaša u iznosu od 2MB po satu kao što smo čuli , tvrtka izjavio je za BBC News da bi saznati uskoro: "Mi smo istražuju ovaj problem da se utvrdi uzrok, te će ažurirati informacije i smjernice kako on postaje dostupan ", navodi Microsoft izjavu o tom pitanju. Ako je sve istina, ovdje je u nadi smo vidjeli neke povrata ili kredita za dodatne podatke o korištenju, previše.

Microsoft istražuje lutajući Windows 7 Telefon podatke koristiti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 16:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar