ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

AMD CEO Dirk Meyer podnio ostavku, financijski direktor Seifert preuzima ulogu privremenog

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/amd-ceo-dirk-meyer-resigns-cfo-seifert-takes-interm-role/:
Što dan za čip vijesti, eh? Prvi NVIDIA i Intel staviti na stranu svoje začarani retoriku u 1,5 milijarde dolara cross-licencni ugovor , a sada AMD se trese stvari gore na samom vrhu. Sada, bivši izvršni direktor Dirk Meyer je ostavku u što je tvrtka zove "uzajamnim dogovorom« između njega i Uprave. Privremeni predsjednik Uprave bit će CFO Thomas Seifert, koji je zamolio da ne treba smatrati kandidat za sljedeći glavni. Traži povjerenstvo za sljedeći CEO trenutno predvodi predsjednik Uprave Bruce Claflin. Okolnosti iza Meyer odlaska ostaje misterij, ali nešto nam govori da ne može biti tako smiješan kao posljednji veliki CEO ostavku vidjeli smo oko tih dijelova.

AMD CEO Dirk Meyer podnio ostavku, financijski direktor Seifert traje privremena uloga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ RahulSood (cvrkut) | izvor AMD | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar