ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Bigfoot Networks uvesti Killer E2100-powered matičnih ploča iz ASUS, MSI i Gigabyte

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/bigfoot-networks-intros-killer-e2100-powered-motherboards-from-a/:
Izgleda kao da zafrkavati bio je više nego samo zafrkavati. To je istina. Povratak na Computexu, Bigfoot Networks 'CEO nam je rekao da će njegov slijedeći veliki cilj je bio matične ploče. Tvrtka je već prožet njegov ubojica E2100 mrežna kartica igre u GPU , i ovdje na HZZ, to službeno je najavio tri partnerstva s glavnim mainboard odluka. MSI, ASUS i Gigabyte su svi na brodu, a potonja je ponuditi novu liniju G1-Killer mobos kasnije u godini. Asus će biti dishing iz ROG Rampage III Black Edition (prikazan iznad) koji će značajka E2100 na kombinirano LAN / audio pod nazivom pod nazivom grom, ali vaš pogodak je dobar kao naš kad je riječ o specifikacijama i CPU kompatibilnost. Cijene i puštanje informacija ostaje misterija u cijeloj gami, ali to je praktički jamči da ćemo vidjeti više od ovih kravata-up u narednim mjesecima.

Bigfoot Networks uvesti Killer E2100-powered matičnih ploča iz ASUS, MSI i Gigabyte prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 04:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gigabyte , Bigfoot Networks (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar