ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

VW Passat teases novi sa Fender audio sustav kako bi vožnju više kao ljuljanje out (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/vw-teases-new-passat-with-fender-audio-system-to-make-driving-mo/:
VW Passat teases novi sa Fender audio sustav kako bi vožnju više kao ljuljanje out (video)
Jeste li ikada poželjeli ste mogli donijeti palpaciju-indusing bas, MID zbunjujuće, i uho-rupturing highs koncert sa sobom kad god vozite? To je vaše uši i dalje će biti melodiju jutro poslije krstarenja kući iz trgovine? To je ideja iza Fender auto premium audio sustav, koji će se uzimajući u središtu pozornosti Volkswagen je novi pod-$ 20k Passat - koji, usput, je izgrađen u novu tvornicu u Chattanooga, TN. U auto audio sustava je rezultat partnerstva s Panasonic koji je najavio put natrag u 2007 . VW nije sasvim potpuno predstavio automobil u tijelu na svijetu, a ipak (da dolazi sutra), ali to nije smatrali da domaćin događaja dosadan automobil, izdavanje press release da država sustav će "donijeti sirove emocija živa glazba u iskustvo vožnje. " Mi smo pokušali uhvatiti tog iskustva u video ispod, što nas čini vrlo uzbuđen za tvrtke najnovije limuzina doista.

Nastaviti čitanje VW teases novi Passat s Fender audio sustav kako bi vožnju više kao ljuljanje out (video)

VW Passat teases novi sa Fender audio sustav kako bi vožnju više kao ljuljanje out (video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 22:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar