ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

LG Thinq automatizirani pećnica, hladnjak i perilica / sušilica su budućnosti sada (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/lgs-thinq-automated-oven-refrigerator-and-washer-dryer-are/:
Ah, povezani dom ... konačan Jetsonian fantazija koja odbija doći istinito. LG čini sve da se promijeni sa svojim Thinq postrojavanje povezanih uređaja najavio i demonstrirao prvi put ovdje u Las Vegasu. Detalji povezivanja i interoperabilnosti su rijetki, ali znamo da uređaji podržavaju i WiFi i ZigBee povezivanja u cilju da komuniciraju jedni s drugima, vaše u kući pametne metar, i sa smartphone kada izvan kuće. Do sada, LG je najavio četiri Thinq uređajima, uključujući vakuum, frižider, pećnica i perilica i sušilica par. To je prilično jak temelj za izgradnju iz osobito ako je vaš dom već je opremljen sa ZigBee uređaja kao što su automatizirani prekidači za svjetlo, prozor kontrolera, i brave. Svaki LG uređaj donosi, a poduži popis mnoge značajke koje su dostupne na daljinu na smartphone app (Android je pokazao). To je samo teško dokučiti kako je korisno da su bez humanoidnog robota sposobna kreće završio oprati u kosu ili stavljanjem porkroast u pećnici. I dok se moći pogledati sadržaj Vaših hladnjak kao što uđete u supermarket zvuči primamljivo, znajući da vlasnik mora upravljati popis ručno (nema skener UPC kod i RFID je još uvijek samo san) tarnishes naš entuzijazam sasvim malo . Ipak, Thinq je definitivno korak u pravom smjeru. Watch LG izraditi svoj teren nakon pauze.

Nastaviti čitanje LG Thinq automatizirani pećnica, hladnjak i perilica / sušilica su budućnosti sada (Hands-on)

LG Thinq automatizirani pećnica, hladnjak i perilica / sušilica su budućnosti sada (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 19:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar