ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Samsung pokazuje fleksibilni i transparentni prikazuje na CES 2011 (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-shows-flexible-and-transparent-displays-at-ces-2011-vid/:
Mi je proveo nekoliko minuta u emisiji ovaj tjedan ogling prototip prikazuje da je Samsung Mobile Display Jedinica je proizvedena u posljednjih nekoliko mjeseci, naslov po nekim osobito strašan 4,5-inčni fleksibilan i 19-inčni transparentan AMOLEDs. Počnimo s fleksibilnim jedinice: Sammy čini posebno biti uzbuđen o ovom jednom, pokazujući na video da je uzdrmati-dokaz tako da je u više navrata bashing s Sledgehammer - usporediti da se pad na beton s iPhone i oni 'već , osvojili su nas. Iako je tvrtka još uvijek ima neke proizvodne izazove da prevlada, komercijalnih interesa čini se da je jak i na kraju ćete biti na tržištu (iako ne u 2011, nažalost).

Slika za transparentno prikazuje se malo murkier - i fizički i iz poslovne perspektive. Iako oni nisu kao jasan kao običnog stakla ili kao svjež i svijetle kao tradicionalni AMOLED zaslon, moraš se diviti na ono što radite ovdje: pun prozirne boje na učinkovito male televizije veličinama. Zanimljivo, Samsung nam govori da su oni stvarno si blizu da se proizvodno-spremni s tim - možda čak i zatvoriti nego fleksibilni ekrani - ali oni još uvijek u potrazi za poslovne slučajeve da bih napraviti masovnu proizvodnju njima vrijedno ulaganje. Slijedite pauze za neki video od tih loših dječaka, zajedno sa 7-inčnim AMOLED Super da je u potrazi Galaxy Tab -spreman (i neke druge Goodies)!

Nastaviti čitanje SAM-ovi pokazuje fleksibilni i transparentni prikazuje na CES 2011 (video)

Samsung pokazuje fleksibilni i transparentni prikazuje na CES 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 18:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar