ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Toyota Prius debija nove modele, uključujući obiteljsko-prijateljski Prius V

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/toyota-debuts-new-prius-models-including-family-friendlier-priu/:
Toyota napravio nijedan kosti o činjenici da je više Prius modela biti otkriven u Detroitu za North American International Auto Show, čak i bacanje reklame oko grada pita je li to trebao biti Priuses ili Priii. (Mi, kao što možete vidjeti, odlučio strana korak raspravu.) Sada znamo što dolazi, prvi je Prius V. To je MPV tvrtka je zadirkivanje, u osnovi samo jači verziju od četiri-vrata sedan s hatchback i nevjerojatnih 60 posto više prtljažnog prostora - 32 kubičnih metara, što je više od većine kompaktnih SUV-vozila. To će biti ocijenjeno 42mpg grada, 38 autoceste, a 40 u kombinaciji, što je iznenađujuće 10mpg manji od sedan modelu. To je možda malo razočaravajući, ali dostupnost ovog ljeta je ugodno iznenađenje.

Razvijanje ...

Varalica pod:

Toyota Prius debija nove modele, uključujući obiteljsko-prijateljski Prius V prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 13:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar