ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Vrhovni sud Kalifornije kaže naloga pretraživanja osumnjičenih SMS poruka su pravne

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/california-supreme-court-says-warrantless-searches-of-suspects/:
Na planiranje uzimajući uhićen je u Kaliforniji u skorije vrijeme? Bolje da biste bili sigurni da tekst arhive su slobodni od bilo kakve inkriminirajuće informacije kao države Vrhovni sud je sada odlučio da je pravna za policiju provjeriti missives mapu, bez potrebe za nalog. Opravdanje za ovu privatnosti upad je da telefon za pretraživanje je "slučajno" u zakonitom uhićenju i njegov sadržaj, baš kao sadržaj vašeg džepa ili torbe, spadaju u područje razumnih pretraživanja. Dva od sudaca u predmetu nije neslaganja, s jednom ističući da "nikada prije nego što je to bilo moguće da nose toliko osobne ili poslovne informacije u nečijem džepu ili torbici," koji tvrdi ona trebala priuštiti vaš iPhone, Droid ili BB višu razinu zaštite privatnosti nego, recimo, paket ljepljiv medvjeda imate u drugi džep. Što mislite?

Vrhovni sud Kalifornije kaže naloga pretraživanja osumnjičenih SMS poruke pravne prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor Yahoo News | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar