ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Azpen pokazuje off dvostruki, dual-boot Windows / Android tablete (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/azpen-shows-off-dual-dual-boot-windows-android-tablets-hands/:
Vi ne mislite da su bili učinili s tabletama na CES samo još, zar ne? Ovaj najnoviji prinos dolazi ljubaznošću Azpen, koja je zapravo predstavio je dvije varijacije na dual-boot Windows 7 Android tablete: jedna s 16:9, 10.1-inčni ekran, i jedan s 4:3, 9,7-inčni zaslon. Obojica su inače identične, međutim, i paket procesor Atom N455, kapacitivni zaslon, "do" 2GB RAM-a i 32GB prostora za pohranu, utor za microSD kartice, dva USB porta, i Android 2,2 uz sustav Windows 7 (iako rano demo jedinica na zaslonu je samo trčanje android 1,6). Nažalost, taj dual-boot funkcionalnost također ostavlja tim zahtjevnim prilično premija u odnosu na trčanje na mlin android tableta - u potrazi za njima svaki vam postaviti natrag $ 500, kada su pokrenuti u nekoliko tjedana. Hit gore galeriji ispod za bliže izgled.

Azpen pokazuje off dvostruki, dual-boot Windows / Android tablete (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 20:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar