ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Audiovox pokazuje off industriji prvi u automobilu Blu-ray player, AVDBR1

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/audiovox-shows-off-the-industrys-first-in-car-blu-ray-player-t/:
Mi smo gledajući demo jedinice u u automobilu Blu-ray playera na CES za godina , ali Audiovox je očito konačno spreman ponuditi jedan za prodaju sa svojim AVDBR1, vidio ovdje skulking o dvoranama HZZ-a. Zbog u proljeće s MSRP od $ 349,99, to može biti instaliran ispod sjedala ili u prtljažni prostor te je čak i BD-Live kompatibilan s dodatnom WiFi nadogradnju, dostupan nakon firmware ažurirati stiže kasnije ove godine. Naravno, čak i ako vam se sviđa video u automobilu - obično za djecu u stražnjem sjedalu - postoji mnogo drugih načina da se to, uključujući digitalne kopije koje se može aktivirati na telefonu, tableta ili laptop, ili DVD-a uključeni u kombinirani paketi većina glavnih releases. Dodajte na ovu činjenicu da je mobilni ekrani su općenito suviše mali da bi veliku razliku sa HD i ima dosta razloga biti skeptičan, ali ako ste na dugom putu putovanje samo s Blu-ray kopiju Black Dynamite da bi vas tvrtka, vi ćete biti drago što ste se odlučili za AVDBR1. Želite li više pojedinosti? Provjerite press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Audiovox pokazuje off industriji prvi u automobilu Blu-ray player, AVDBR1

Audiovox pokazuje off industriji prvi u automobilu Blu-ray player, AVDBR1 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 00:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar