ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Motorola Xoom: pretvarati UI kazaljka-na prohod (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/motorola-xoom-pretend-ui-hands-on-walkthrough-video/:
Motorola Xoom je ogroman proizvod u ovoj godini za dva razloga: to je jedan od glavnih prvi tableta od glavnih Android proizvođača, a to je borac uređaj za Saće , OS koji je bio najavljen za desetke drugih tableta ovdje na show, ali nije zapravo prikazano trčanje na bilo koju od njih. Jedini problem je da Motorola zapravo ne prikazuje Saće na Xoom, bilo. Umjesto toga oni pokazuju demo video od UI, koji je zapravo izvodi na vrhu stvarnom Saće. Za pogled pod pokriva, Jakov kvrgav brzo nezakonitog zavirite u potpuno nenaseljenim početnom zaslonu, galerija app, pa čak i zadaća Switcher drugi dan. Mi ćemo samo čuvati da između nas, međutim, i dok mi dobiti full-na službene pogled na UI, smo mislili mi, molim vas provesti kroz taj demo sučelje video Moto se izvodi na stvarna tableta i praviti se kao da smo zapravo koristi stvar, koji bi trebao razjasniti neke konfuzije na ovom potpuno novi OS tableta, a istovremeno poticanje našeg ega. Check it out nakon pauze.

Update: Evo galeriju ne pretvarati i vrlo stvaran metak UI smo provirio u prvom kazaljka-na post (uključujući pucao od zadaća Switcher u sadašnjem obliku).

Nastaviti čitanje Motorola Xoom: pretvarati UI kazaljka-na prohod (video)

Motorola Xoom: pretvarati UI kazaljka-na prohod (video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 22:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar