ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

4G na CES 2011: AT & T, Verizon i T-Mobile napraviti velike poteze

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/4g-at-ces-2011-atandt-verizon-and-t-mobile-make-big-moves/:
Tradicionalno, HZZ nije veliki mobilni događaj - najveći telefon vijesti povijesno je spremljena za MWC u veljači i CTIA ožujka - ali to se promijenilo u veliki način ovaj tjedan. Izgleda kao 2011 je oblikovanje do biti godina 4G, i oba prijevoznika i proizvođača podjednako nije gubio vrijeme skakanje na bandwagon hype s raznim najavama koje obećavaju kako bi sljedećih nekoliko mjeseci uzbudljivo ... i jako, jako brzo. AT & T šutirali stvari s početkom u show, ali to je bio samo početak nemilosrdnoj bujica mobilnih vijest koja je trajala za dana i na kraju nas je ostavio s hrpom uređaja i mrežnih poboljšanja koja bi nas trebala odvesti barem do sredine godine . Čitajte na za rekapitulacija!

Nastaviti čitanje 4G na CES 2011: AT & T, Verizon i T-Mobile napraviti velike poteze

4G na CES 2011: AT & T, Verizon i T-Mobile napraviti velike poteze prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar