ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

NextComputing's Radius 'pokretnije' radna prožet Sandy Bridge

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/nextcomputings-radius-portable-workstation-infused-with-sandy/:
Nije vijesti: NextComputing's Radius prijenosni radne stanice još uvijek je istezanje uništava granice onoga što se zapravo smatra mobitel. Novosti: Ali sada, radijus je puno snažnije nego prije iteracija . Nov Radijus je sada dostupan s Intelovim Sandy Bridge procesora, sa najnoviji model sve-u-jednom radne stanice nude više full-length / pune visine PCI Express utora, više terabajta prostora za pohranu i integriranom zaslonu. Što se tiče aplikacija? To je još uvijek usmjeren na one koji trebaju ozbiljnu oomph na terenu, i iskreno, uređivanje politička reklama ili crunching SETI podataka u Amazonu zvuči daleko ugodnije nego u Pritom [ubacite vaš grad ovdje]. Nema djelo ništa.

Nastaviti čitanje NextComputing's Radius 'pokretnije' radna prožet Sandy Bridge

NextComputing's Radius 'pokretnije' radna prožet Sandy Bridge prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 07:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar