nedjelja, 25. rujna 2011.

Weird znanosti promiskuitetnom lignje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d9TEcFpvQPg/the-weird-science-of-promiscuous-squid.ars:

Lignje nisu picky o tome gdje su stavili svoje sperme: Stanovnici dubokog mora se širiti prilično tanka, tako da mnoge vrste tamo uzeti ekstremne mjere kako bi bili sigurni da u potpunosti iskoriste prednosti partnera kada su pronaći jedan. Sada, znanstvenici su proučavali u dubokom moru lignje u svojoj rodnoj staništa i otkrili da te životinje uopće ne zamaram provjeriti je li svojim kolegama-vrste članova imaju pravo prijateljima ili ne. Koristeći daljinski upravlja vozila, autori su otkrili da oba mužjaka i ženki provodi jednak broj spermija paketa, što ukazuje, "muški lignje rutinski i bez razlike pariti s oba mužjaka i ženki."

Na plus strani, to također može odgoditi biti uhićen: Puno bolesti formalne imena koja su prilično različite od onih kojima javnost ih zna. Bolest adermatoglyphia ima da ima jedan od onih weirder javnost: ". Imigracije odgode bolesti" To je zato što osobe s poremećajem ne razvijaju otisci prstiju. Istraživači su sada identificirali gen koji uzrokuje ove imigracije kašnjenja, i ​​našao ga ima globalni utjecaj na bitne stanične procesa (RNA srastanje), ali je samo izražena u koži. Sposobnost opće faktor za izradu takvih neobično specifičan kvar sigurno uklapa Weird Science osoblja definicija čudno.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar