nedjelja, 25. rujna 2011.

Autom Lady-bot će vam pomoći da izgubite težinu, volite bez obzira na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/autom-lady-bot-will-help-you-lose-weight-love-you-regardless/:
Aw, ovaj mali cutie je tako sladak - sve dok ne uskrati vam pizze i sir krumpir. Autom , 15-inčni govori droida smo prvi uhvaćen uvid u prošle godine, je natrag i dostupan za unaprijed naručiti. Korištenje LCD zaslon osjetljiv na dodir, gladni na dijeti će se zatražiti da unesete dnevne kalorijske potrošnje i vježbe navike - u kojoj robot će odgovoriti Vas da ste motivirani. S lica praćenje sposobnosti i killingly slatko smrti zuriti, Autom uvijek gleda, što može samo učiniti ako se osjećate krivim dovoljno preskočiti dip. Dama bot troškove $ 195 za depozit, 668,46 dolara za uređaj, a drugi 79,95 dolara mjesečno, iako rano ptica može dobiti besplatno 6 mjeseci i deset posto od mjesečne naknade za naručivanje na web stranice tvrtke. Trebao broda u 2012, naizgled pomaganje predstojeće robota apokalipse ne dolaze jeftini. Check out malo Autom u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje Autom dama-bot će vam pomoći da izgubite težinu, ljubavi bez obzira na

Autom Lady-bot će vam pomoći da izgubite težinu, ljubavi bez obzira na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. rujna 2011 00:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Intuitivni automata Inc | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar