nedjelja, 25. rujna 2011.

Najavljujući Izvršni debriefing: trebate znati vijesti, destilirana

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KLLysba0cLQ/the-ars-technology-debriefing-the-best-way-to-get-the-weeks-top-news.ars:

Postoji samo toliko sati na dan, i toliko dana u tjednu. Ukorak s najvažnijim vijesti u tjednu može biti teško, a nitko ne želi doći do vikenda osjećaj kao da su nepremostive broj priča nadoknaditi na. Znamo da neki od vas samo nas kao što su: informacije o drogama, i brinuti se stalno o tome iz petlje na ono što doista važno.

Mi smo zadovoljstvom objavljuje Izvršni debriefing newsletter, omogućio je Citi Jednostavnost ®. Izvršni debriefing je jednostavan, ali moćan. Svaki tjedan, urednici i Ars Technica Žičani Pick u tjednu top 10 priče. Mi zatim učinite nešto što ne da zajedničko: mi destilirati one priče u njihovom čistom vijesti bit. Zamislite sebe kao snagu brokera i nema vremena za gluposti. U samo nekoliko stotina riječi svaki tjedan, sastanak Izvršnog će vam reći točno što je što taj tjedan. Nema zadirkivači kako biste pročitali više, bez pretjerivanje. Naš cilj je ništa manje od dajući vam Vijesti u najkraćem, najviše koncizan format moguće. Za početak, mi ćemo donijeti vam deset najvažnijih priča tjedna Ars Technica pokrivena i Wired, sažeti sve do svoje potrebe za znati komponente.

Dok ste još uvijek dobrodošli da pročitate cijeli priča on-line, naša namjera s ovom e-mail je da vas tona znanja u malom paketu. Prijavljivanje je jednostavno. Nećemo spam popisu, a ako želite odjaviti nećemo učiniti da je teško, bilo. Što dobivate jedan e-mail tjedan dana, uz mjesečni retrospektive: najbolje od župnika i Wired, destilirana, pravo u Vaše mape pristigle pošte. Tu je, jednostavno, nema više učinkovit način nadoknaditi na tjedan najvažnije vijesti.

Prijavite se na newsletter:

Pretplatiti se

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar