nedjelja, 25. rujna 2011.

ET-shirt iz España brine svoje srce, um svojim noćnim ponašanje (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/et-shirt-from-espana-looks-after-your-heart-minds-its-bedside-m/:
Španjolska - zemlja pasión, jamón iberico i flamenco je bacanje stilski solución prema medicinskoj zajednici put . Istraživači na sveučilištu Carlos III de Madrid su stvorili inteligentni ET-shirt (izgleda više kao tenk vrh do nas) za Biomonitoring bolničkih pacijenata. Nosiva, prati chaleco je ugrađen s elektrodama koje prate njegov nosilac suština i prijenosnih termometar i akcelerometar za prikupljanje temperature i pozicioniranje podataka. Odvojeni u džep GPS dongle se također koristi za pronalaženje osobe "u roku od dva metra pogreška", ali momčad planira inkorporirati ove localizer izravno u majicu u budućem razvoju. Testirano na kardiologiju jedinica Madridu bolnice Universitario La Pazu, kolaborativni LOBIN (Lociranje & Biomonitoring putem bežičnih mreža u bolnicama), projekt prototip može pomoći smanjiti u bolesnika ostaje, isporuku SMS upozorenja na off-site, povezan medicinski štabova. Nema riječi o tome hoće li to će biti ponuđeni u S, M, L ili XL, ali hej, barem da je crno mršavljenje. ¿Hablas español? Pues, preskočiti prošlosti pauzu za video obilazak oblikovana uređaj.

Nastaviti čitanje ET-shirt sa España brine svoje srce, um svojim noćnim ponašanje (video)

ET-shirt iz España brine svoje srce, um svojim noćnim ponašanje (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. rujna 2011 21:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ecouterre | izvor Universidad Carlos III de Madrid | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar