nedjelja, 25. rujna 2011.

Skytex licence ExoPC korisničko sučelje za Skytab serije S Windowsi 7 tablet

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/skytex-licenses-exopc-ui-for-skytab-s-series-windows-7-tablet/:
ExoPC ne mogu imati bowled ljudi s više od vlastitom Škriljevac prošle godine (ili upoznao svoje obećanje nekih sve-u-jednom računala ovog ljeta), ali tvrtka je proizvodnju nedvojbeno jedinstven sučelje, koje je od je bio težak za licenciranje drugima . Sada je pronašao ono što se čini na prvi zapisničara u Skytex, koji je usvojen običaj dodir sloj za svoj novi Skytab serija Windows 7 tablet. Kao ExoPC sama, ovaj omot 9,7-inčni Kapacitivni zaslon, iako unutarnji dobiti nadogradnju na dual-core Atom N550 procesor, koji je uparen s 2 GB DDR3 RAM-a i kao-još-neodređeni količinu prostora za pohranu. ExoPC također opisuje ovaj verziju korisničkog sučelja kao "Special Edition", iako to nije prikazuje off previše promjena samo još. Nema riječi o cijeni još bilo, ali tablet očekuje da brod u početkom listopada.

Nastaviti čitanje Skytex dozvole ExoPC korisničko sučelje za Skytab serije S Windowsi 7 tablet

Skytex licence ExoPC korisničko sučelje za Skytab serije S Windowsi 7 tablet prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. rujna 2011 07:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Skytex | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar