nedjelja, 25. rujna 2011.

PayPal sada Obrada $ 315 milijuna u isplatama po danu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:
Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Wow. PayPal objavio neke nove javni nedavno pokazuju da uplate platformi obrađuje veliki broj uplata na dan. PayPal kaže da je vidio 3.650 dolara u ukupnoj plaćanja Volumen svaki drugi u Q2 2011. Po našim izračunima, to znači da je PayPal je obrada oko 315,3 milijuna dolara u plaćanjima po danu. U prosjeku, plaćanja platforma je vidjeti više od preko 5 milijuna transakcija dnevno.

PayPal nedvosmisleno je krunski dragulj u roditelja eBay obitelji poslovanja. To posljednjih četvrt, PayPal je donio prvu milijardu dolara prihoda tromjesečju. Ukupna neto uplata volumen (TPV) porastao je 34% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. A paypal je zapravo zatvara se na eBay-tržnice segmentu u smislu prihoda (koji posted 1,6 milijarde dolara prihoda u Q2).

Drugo područje gdje je PayPal raste brzo je mobitel. Tvrtka je ranije ove godine kako je vide 10 milijuna dolara u mobilne transakcije po ay, a očekuje više od 3 milijarde dolara u mobilne TPV ove godine, u odnosu na 750 milijuna dolara u 2010.

Da bi se 315 milijuna dolara više u perspektivi, brzo raste pokretanje trgu (koji, naravno, nudi in-store plaćanja proizvoda) vidi 4 milijuna dolara u plaćanjima po danu. PayPal također želi uhvatiti u koštac u trgovini plaćanja kao i da će biti debi nekoliko maloprodajnih partnerstva za ovu tehnologiju u ovoj godini. I Facebook je generiranje sajam iznos od volumena za PayPal kao dobro. To bi trebao biti zanimljivo vidjeti što eBay i Facebook su rukave u nekoliko tjedana.

PayPal je ukupni iznos u 2010 Volumen predstavlja gotovo 18 posto globalnog e-commerce. Uz način da uplate platforma raste, ovaj broj treba povećati u 2011.


Tvrtka: PayPal
Web stranica: paypal.com

Nema komentara:

Objavi komentar