nedjelja, 25. rujna 2011.

(Osnivač priče) Eric Ries Pokazuje Lean startups: "Stop The Line, tako da linija nikad ne prestaje"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:
Ries 5.mov

U dijelu III Chris Dixon je osnivač Priče intervju s Ericom Ries , lean Startup autor objašnjava kako Toyotin "lean proizvodnju" proizvodni model se može primijeniti na startupima.

Ries govori Dixon jedna od fraza Toyota koristi na proizvodnoj liniji je "zaustaviti liniju, tako da je linija nikada ne prestaje." To znači "ako želite biti u mogućnosti da imaju visoku produktivnost održivo morate prestati čim ste kvaliteta problem i ukloniti ga jer problema s kvalitetom gomila i složena ... na kraju možete samljeti cijelu organizaciju razvoj zaustaviti. "

On misli Toyotin tijek rada može se primijeniti na razvoju proizvoda u onome što on naziva "kontinuirano implementacije." Odnosi koncept za razvoj softvera Ries, kaže timovima koji misle da su štedi vrijeme po objavljivanju na mjesečnom rasporedu, na primjer, zapravo se ne radi tako. Nakon svakog Primjena prekomjeran iznos od vrijeme je izgubiti borbu protiv požara i to "oduzima od vaše sposobnosti da napraviti dobar posao na sljedećoj izdanje." Ries zalaže za to popraviti kada je razbio pristup.

Ispod, Dixon pita Ries ako Lean Pokretanje ravnatelja može primijeniti na rizičnog kapitala? Ries nudi da bi to mogao biti povoljan za ulagače da manje, u skladu ulaganja u odnosu na prinos manje, veće rundi, ali primjećuje problem ovog pristupa je "trenutno ne imati bilo objektivnih podataka o tome tko je stvaranje napredak, a tko nije . "

Dixon ističe da velika unaprijed rundi vrijednost ponude u smislu da oni pružaju mentalno sigurnost deka tako da osnivači mogu usredotočiti na izgradnju, umjesto stalno brinući se o prikupljanju sredstava.

Cijepanje razlika, Ries misli, "moramo shvatiti način da ljudi koji isti psihološki osjećaj ugode, ali još uvijek imaju investitori i poduzetnici zajedno biti u mogućnosti da rade zajedno na stvaranju neki poticaj da bi mogli stožer prije." Svi prečesto Ries reći, osnivača izgraditi mjeseci samo da shvate svoje prekasno za prebacivanje brzina.

Pogledajte cijelu epizodu čuti kako bi saznali zašto Ries misli Mark Zuckerberg definira viziju. Također budite sigurni da gledati epizode I i

Nema komentara:

Objavi komentar