nedjelja, 25. rujna 2011.

Ako Samsung Android Tab curenja i to je kao i ostatak, bi li to stvarno stvar?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zayQXaa8280/:
motorola-xoom2-600x388

Dakle, očito postoji novi Xoom u radovima. Veliko iznenađenje, zar ne? Stari je bliži osam mjeseci rođendan i hvala na brzom Android proces starenja, to je oko kao relevantni kao Handspring Visor u ovom trenutku. Ali u svim ozbiljnosti, se bilo tko njega više? Molim da s nedostatku snark ili sarkazma. Ja sam ozbiljan: Se bilo tko brinuti o Honeycomb tablets više?

Honeycomb Je trebala biti IOS ubojica. To je trebala stand-up, izazov moćnog IOS i na kraju ubiti prvaka kroz moć combo od zadataka i otvorenosti. Ali to se nije dogodilo, uglavnom jer potrošači ne brinu o tome gluposti. Žele aplikacije, koje Honeycomb ima vrlo malo. Dakle ovdje je Android tablets sada sjedi na maloprodaju "na kraju kape i police, huddled zajedno, dijeleći toplinu jedne vlasti cigla samo u nadi da će netko shvatiti kako to otključati svoje zaslone.

Natrag na moje pitanje na koje nije pod utjecajem bilo kojeg zlog pristranosti. To je gotovo s obzirom da Motorola će puštanje nasljednik na izvornu Xoom. Izvorni Xoom je bio prvi Honeycomb tablet i to je trebala biti android vjernika Jošua i očistiti potrošača krajolik ipad pobunjenika. Tvrtke ne oslobađaju proizvod, vidjeti što se događa, a zatim početi u razvoju sljedeći model. Ne, oni karta naravno i ono što danas procurila je samo pojedinosti o sljedećoj stanici na Motorola Android putovanje.


Naočale zvuk lijepo : 8,2-inčni HD zaslon IPS, neimenovani 1.2GHz CPU, brži RAM-a, Netflix HD, 1080p cam, i IR odašiljač samo u slučaju da želite masivni TV daljinskom. Po ThisIsMyNext, sve to dolazi u kućištu koje je 9mm debljine. To je 0.2mm deblji od 2 ipad je 8.8mm debljine, u slučaju da stvari za vas. ( Hat Savjet za Droid-Život za slike )

No, naočale ne prodaju tablets. Većina potrošača su u potrazi za drugačije iskustvo od onoga što oni mogu dobiti na stolno ili prijenosno računalo. Bez znajući to, oni su u potrazi za trajnu novost. Naravno, neki potrošači žele višezadaćnost, neki žele tweakable sučelje, možda neki vani i žele tablet sa sedam homescreens i app ladice. To je gdje dolaze u. Android tablets ipad, međutim, bilježi potrošačima nešto nova paradigma u prijenosnim računarstva i to čini sa stilom i klase.

Android tablet makeri će ukrasti vlastite prihode slijedeći PC notebook vrijeme-ccast tradicije objavljivanju novih proizvoda svakog kvartala. Ovaj novi model Xoom će ukrasti od prodaje izvornog Xoom a naizgled nudi ništa, ali manje kućište. To će dodatno podijeliti Android fanboys i na kraju razrijediti žalbe.

Malo je poznato o zaista ovaj sljedeći Xoom tablet. Možda bi mogao pratiti inovativnim duhom svog prethodnika pokretanjem kao prvi sladoled Sendvič tablet, što bi ponovno ipad hype stroj, ali bi vjerojatno pasti kratak ponovno. Neki komentirajte će bez sumnje plakati da je prerano proglašenje proizvod nebitna ili ne

Nema komentara:

Objavi komentar