nedjelja, 25. rujna 2011.

Murata želi da se kauč krumpir u ruke i napraviti daljinski upravljač twist

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:
Vidjeli smo Murata je marketinga budućnosti, a to uključuje bilo Bucmast provjeru, odnosno da 90-Helen Hunt film. Japanski elektronike Maker skuhali fleksibilan senzor uređaja koji će vam okretati i vikati zavoja svoj ​​put do daljinsko upravljanje televizije. Nazvan Leaf Grip daljinski upravljač, dizajn prototip UI koristi poseban piroelektrični učinak bez piezoelektrični film koji prevodi uvijanje u kanal mijenja, brze uvijanje na swap video ulaza, savijanje za kontrolu glasnoće i brzi savijanje na vlast postaviti za uključivanje / isključivanje . Tvrtka je također odjevenog ne kliker (koji smo sada ćemo se odnose na kao "Twister") s solarna ćelija, čime je mogućnost punjenja - od čovjeka špilji? Kinks u planiranju stranu, uzorak pošiljke se očekuje da će biti isporučena tijekom sljedeće proljeće. No, prije nego što rogoz ovaj proizvod se na tržištu, može predlažemo uključivanje sportsko-inducirana bijes-dokaz modu?

Murata želi da se kauč krumpir u ruke i napraviti daljinski upravljač twist prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. rujna 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Murata | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar