nedjelja, 25. rujna 2011.

Motorola je Xoom 2 tablets par za portret, i to na oko 9mm debljine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:
Tu je ništa kao što je obiteljski portret, a Xoom 2 braća paru za ovogodišnje božićne čestitke pucao - ili barem za anonimni Tipster najnovije curenja. Ove na slici tablets nam bolji pogled straga-suočava tipke smo čuli prošlog tjedna, što čini se da gumb za napajanje i volumen rocker. Manji polubrat sportski isti "Fleming", nadimak koji smo vidjeli u jučerašnjoj slika , isti 8,2-inčni zaslon veličine kao i ranije izvijestili, i čini se da se o debele kao 9.3mm iPhone 4. U kombinaciji s ovo je moj sljedeći je Intel, čini se da su obje tablets su vrlo slične debljine. Oko natrag? Nekoliko naljepnice, opet pravopis iz manjih tablet je kodno ime i izlet LTE kompatibilnost.

Zanimljivo, naš Tipster nam govori da su oba lista dijele Fleming kodnim imenom, zajedno s android 3,2 dobrote i pet megapiksela HD kamere na stražnjem dijelu, premda su obje prototipovi su i "lud kao i svi pakao, s čestim ponovno podizanje sustava i ruši." To bi moglo značiti da smo još uvijek neko vrijeme daleko od kad je izvorni Xoom nasljednici, tako da za sada, provjerite našu galeriju kako biste dobili eyeful za sebe.

Update: Naši Tipster je potvrdio LTE za oba uređaja.

[Hvala, Anonimni]

Motorola je Xoom 2 tablets par za portret, i to na oko 9mm debljine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. rujna 2011 16:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar