nedjelja, 25. rujna 2011.

Pitajte Engadget: većina kompatibilan matična ploča / komponente za Ubuntu desktop?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/ask-engadget-most-compatible-motherboard-components-for-ubunt/:
Znamo da ste je dobio pitanja i ako ste dovoljno hrabri pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan Pitajte Engadget upit dolazi nam iz Everest, koji se ne skeered da zamoči svoj ​​Prsti u Linux moru. Ako ste u potrazi za poslati upit za vlastite, kap nam liniju na pitajte [at] Engadget [dawt] com.

"Hej dečki! Ja sam izgradnju novog računala s Ubuntu Linuxom na umu, a pitate što matične ploče (po mogućnosti iz Intel ili ASUS, ali bilo renomirani brand će učiniti), koju bih preporučio ljudi s velikim kompatibilnost za stvari kao što su WiFi ravno iz okvir? Kompatibilnost s prvog ili drugog gen Intel Core procesori će biti i velik, previše. Hvala! "

Svatko tko je bavio Linux zna boli nekompatibilnosti - to je cijena mi platiti za što točno tko želimo biti - ali ako imate bilo kakvih problema, bez preporuke, komentari su otvoreni!

Pitajte Engadget: većina kompatibilan matična ploča / komponente za Ubuntu desktop prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. rujna 2011 22:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar