četvrtak, 31. ožujka 2011.

Microsoft 'obnovljeno Xbox 360 format diska "dodati dodatni gigabajt?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/microsofts-updated-xbox-360-disc-format-to-add-an-extra-gigab/:
Kao što ćete opoziv od jučer, tamo je bio jedan mali detalj koji je stajao u Microsoft najava novog pregled programa za Xbox 360 - naime, riječ da najnovije ažuriranje sustava će dovesti s njime "obnovljeno Xbox 360 format diska. " To, naravno, potaknut mnogo nagađanja, a Eurogamer sada kaže da je čuo iz "visoko pozicioniranih izvora razvoj", koji je potvrdio da će novi format diska zapravo dodaje 1GB prostora za pohranu na Xbox 360 diskova. Kao stranice bilješki, Xbox 360 je trenutni format diska vrhovima se na samo 6.8GB, koji još uvijek ostavlja nešto prostora za igranje okolo sa standardnim na dual-layer DVD-a. To bi također objasniti besplatni primjerak Halo: Reach da Microsoft je davanje vanjska strana da svatko prihvaćeni u program pregled - stvarno ne mogu testirati novi disk formatu, bez nekih novih diskova sada, može li?

Microsoft 'obnovljeno Xbox 360 format diska "dodati dodatni gigabajt? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 17:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Eurogamer | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar