četvrtak, 31. ožujka 2011.

Samsung masovnom proizvodnjom 22-inčni LCD transparentno, tvoj desktop monitor seethes s ljubomorom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/samsung-mass-producing-22-inch-transparent-lcd-your-desktop-mon/:
Rekli su da će to učiniti, i po uzvik čuđenja to je gotovo ovdje - Samsung samo otkrio da je zbor linije su njegove počinju ustalasati vidi-thru zaslonima računala koje ne zahtijevaju snagu pozadinskog osvjetljenja-sisa funkcionirati. Nažalost, to izgleda kao nevjerojatna raznolikost AMOLED je još uvijek na ploči za crtanje, ali ambijentalno svjetlo-powered LCD su na putu, sa Samsung nudi 22-inčni, rezolucije 1680 x 1050 ploča s 500:1 kontrast za početak . Sammy sugerira ćemo ga vidjeti u HDMI i USB-kompatibilni monitor i osumnjičeni da će biti korišteni u reklamne i telekonferencije prvi - koji sugerira ovaj prikaz neće biti jeftino - ali svi znamo pravi ubojica app će biti lijep veliki frameless laptop zaslon . Mi ćemo uzeti dva, molim. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje SAM-ovi s masovnom proizvodnjom 22-inčni LCD transparentno, tvoj desktop monitor seethes s ljubomorom

Samsung masovnom proizvodnjom 22-inčni LCD transparentno, tvoj desktop monitor seethes s ljubomorom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 00:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar