četvrtak, 31. ožujka 2011.

Ugljikove nanocjevčice koristi lakše otkriti stanice raka, HIV-om

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/carbon-nanotubes-used-more-easily-detect-cancer-cells-hiv/:
Rak se ne usporava njegov ožujak do narušili su mnoge živote kao što eventualno može, pa to je uvijek ugodno čuti bilo novih zbivanja koji djeluju kao prepreka. Najnovija igra u svijetu prevenciju bolesti dolazi iz Sveučilištu Harvard , gdje istražuje stvorili dime veličine ugljičnih nanocijevi šume (čitaj: puno nanocijevi, poput onih što je prikazano gore), koji se mogu koristiti u zamku stanice raka, kada krv prolazi kroz. Nekoliko godina leđa, Mehmet Toner, profesor biomedicinskog inženjeringa na sveučilištu Harvard i urednik uređaj slične nano-šume koja je bila manje učinkovita, jer silicij je koristiti umjesto ugljičnog cijevi. Danas, Toner se udružio s Brianom Wardle, izvanredni profesor aeronautike i astronautike na MIT-u, koji zajedno imaju promijenjenu originalni microfluid uređaj za rad osam puta učinkovitije od svog prethodnika. Ugljikove nanocjevčice napraviti dijagnozu sajam zalogaj jednostavnije , uglavnom zbog protutijela u prilogu da im pomogne da zamke stanice raka kao što su proći kroz - nešto što je bitak prilagođen za rad s HIV-om, kao dobro. Stvari se počinju gledati umjereno obećavajuće za rak pogođeni pojedinci, kao što je bolnica već počeo koristiti originalni uređaj za otkrivanje malignih stanica te u konačnici spriječiti njihovo širenje - ovdje je u nadi da je osposobljen za masovno usvajanje prije nego kasnije.

Ugljikove nanocjevčice koristi lakše otkriti stanice raka, HIV prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 01:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor MIT Vijesti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar