četvrtak, 31. ožujka 2011.

Foxconn izvješća 218 milijuna dolara za cijelu godinu neto gubitak, prelazi analitičara očekivanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/foxconn-reports-218-million-full-year-net-loss-exceeding-analy/:
Foxconn, zapošljava oko 127.000 ljudi stoji iza mnogih popularnih gadgeta, objavljena 218,3 milijuna dolara neto gubitka za 2010 jučer. Iako je tvrtka ranije predviđali manjom zaradom zbog samoubojstva se odnose na povećanje plaća i troškova skrbi, izvijestio je brojka još veća analitičara procjena od oko 202 milijuna dolara, što je također daleko outweighs neto dobit od 38,6 milijuna dolara. Foxconn je prebacuje na višu konsolidirani račun dobiti i poreza i povećanje konkurencije, kao i "racionalizacije troškova akcije" - referenca na tijeku preseljenja i planove za proširenje, koji su također rezultat Kineski samoubojstva - to je duže od očekivanog, a dovelo do povećanja potrošnje uz veću proizvodnju pretek. Gledajući unaprijed, Foxconn je u 2011 da će "poduzeti odlučne radnje za sklapanje naše sposobnosti preseljenje, optimizirati naše strukture troškova te povratak na profitabilnost." Naravno, daljnje gubitke mogao ubrzati planove za povećanje cijena , što u konačnici može staviti sve u izgubiti-izgubiti situacija ako Foxconn se ne mogu natjecati. Izvaci iz financijskih izvještaja mogu se naći nakon pauze.

Nastaviti čitanje izvješća Foxconn 218 milijuna dolara za cijelu godinu neto gubitak, prelazi analitičara očekivanja

Foxconn izvješća 218 milijuna dolara za cijelu godinu neto gubitak, prelazi analitičara očekivanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 07:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BusinessWeek | izvor Foxconn International Holdings (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar